BEUGEN – BOXMEER

Op het bedrijvenpark Sterckwijck aan de Romeinenstraat in Boxmeer ontwikkelt Vastadis B.V. 16 bedrijfsunits die tot een bedrijfsverzamelgebouw zijn aaneengeschakeld.

BEUGEN – BOXMEER

De units worden casco opgeleverd en zijn multifunctioneel met een flexibele indeling, afgewerkt met hoogwaardige, onderhoudsvriendelijke materialen en een moderne eigentijdse uitstraling. De units zijn representatief en een fraai visitekaartje voor uw bedrijf.

BEUGEN – BOXMEER

De bedrijfsunits zijn beoogd voor het moderne midden- en kleinbedrijf en kunnen uitstekend dienen als magazijn, werkplaats, showroom, winkel of atelier en zijn daarmee geschikt voor meerdere branches.

BEUGEN – BOXMEER

De units zijn multifunctioneel en hebben een flexibele indeling. De units variëren in grootte van ca. 120m2 tot 177 m2 bruto vloer oppervlakte. De voorste 8 units worden uitgevoerd met een verdiepingsvloer. Het koppelen van meerdere units behoort in principe tot de mogelijkheden.

BEUGEN – BOXMEER

Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Laden en lossen gebeurt aan de zijkant van het gebouwcomplex waardoor de voorgevel een rustige uitstraling geeft.

heavy