Luxe Kantoorvilla's Gildekamp
Cuijk, Noord-Brabant
Info

Op de Gildekamp, gelegen aan de Beersebaan in Cuijk ontwikkelt Vastadis 18 representatieve kantoorvilla's voor ondernemers die willen werken op de meest zichtbare locatie in Cuijk. Ondernemen vanuit een kantoorvilla op bedrijventerrein Gildekamp betekent werken in een representatieve omgeving met een prettig werkklimaat, uitstekende bereikbaarheid en voldoende parkeerruimte voor de deur. Het terrein wordt ontsloten via de Gildekamp en binnen 5 minuten bevindt u zich op de A73.

De kantoorvilla’s zijn ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld een advocatenkantoor, commercieel bureau, accountantskantoor, ingenieursbureau of voor andere algemene kantoorfuncties. Het gebouw wordt ontwikkeld in 2 fases waarbij de uiteindelijke terreininrichting een mooi hofje vormt voor uw bedrijf. De gevel wordt op een afwisselende manier bedekt met verschillende soorten baksteen. De gevel biedt ruimte voor reclame-uitingen.

De entree en parkeerruimte van de kantoren bevinden zich aan de binnenzijde van het hof. De villa’s hebben elk een eigen entree met ruimte voor een reclame-uiting. Grote ramen op zowel de begane grond als de verdiepingen zorgen voor prettige, natuurlijk verlichte binnenruimte.

Architect
Driessen Architectuur

Video
Link

Funda
Link

Delen