Vastadis
Projectontwikkeling
Over ons

Vastadis bestaat uit een hecht team van ondernemende mensen met passie voor duurzame projectontwikkeling. Mensen met lef en creativiteit die projecten vanuit verschillende invalshoeken benaderen en tot bijzondere oplossingen komen. Vastadis gaat door waar anderen stoppen. De directie wordt gevormd door Jeroen Sengers en Wouter Sengers.

“Wij zien ontwikkelen als een proces. En aan dat proces voegen wij intelligente regie toe. Wij blijven wakker en schrikken niet als het een keer anders loopt. Onze doelgerichtheid begint met betere vragen te stellen. Gevolgd door een doortimmerde planning. En natuurlijk: optimaal samenwerken met alle partijen voor een goed resultaat.”

Tom Sengers

Tom Sengers

Tom heeft brede ervaring in business management en heeft een technische achtergrond. Zijn passie ligt in het bedenken van oplossingen en creatief- en businessgericht bezig zijn.

De kunst is volgens Tom, om oog houdend voor bijzondere details, projecten neer te zetten die de wereld een stukje beter maken. Projecten waar iedereen blij van wordt. Zijn kracht ligt in het pionieren, inleven in de wensen en behoeften van mensen, schakelen en doorpakken, denken in oplossingen en managen van risico’s. Kortom, in mooie en uitdagende projecten bedenken en realiseren.

“In de projecten waar ik bij betrokken ben, streef ik altijd naar een win-win. Door bijvoorbeeld recht te doen aan de belangen van zowel gebruikers, investeerders, de buurt en zeker zo belangrijk; de natuur.” Tom Sengers

Jeroen Sengers

Jeroen Sengers

Jeroen ontwikkelt graag bijzondere, onconventionele projecten waarbij duidelijk buiten de bekende kaders gedacht wordt. Jeroen heeft een commerciële achtergrond en brede ervaring in projectontwikkeling. Zijn kracht zit in het bewaren van het overzicht tussen de verschillende projecten.

Voor Jeroen is het belangrijk dat een project de omgeving versterkt. Zo streeft hij altijd naar een versterking van de positie van de flora, fauna en het verkeer in het gebied. Daarnaast maakt hij zich hard voor toekomstbestendige gebouwen waar mensen graag werken.

“Het mooie van mijn werk vind ik dat we binnen een klein team met korte lijnen snel kunnen schakelen tussen verschillende projecten. Ik ben betrokken van de eerste penstreep op papier tot de sleuteloverdracht. Dit maakt mijn werk divers en afwisselend.” Jeroen Sengers

Wouter Sengers

Wouter Sengers

Wouter is verantwoordelijk voor het relatiebeheer, new business en de begeleiding van verkooptrajecten. Hij is A tot Z betrokken bij projecten en hij haalt energie uit het snelle schakelen tussen verschillende projecten en het contact met gemeenten, kopers, makelaars en andere betrokken partijen. Als aankoopbegeleider is hij altijd op zoek naar nieuwe kavels om mooie projecten op te realiseren.

Wouter is met zijn marktkennis, vlotte babbel en creativiteit, het salestalent van Vastadis. Of het nu gaat om het pitchen van een concept aan gemeenten of de verkoop van kantoren aan bedrijven. Zijn kracht ligt in het aangaan van de dialoog met verschillende partijen.

Geraar Titselaar

Geraar Titselaar

Door zijn jarenlange ervaring in de bouwwereld is Geraar bekend met alle facetten van de bouw. Hij adviseert en begeleidt bouwprojecten vanaf het concept tot en met de oplevering. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Zijn kracht? Met een realistische blik en een pragmatische instelling nauw samenwerken met betrokken partijen en daarbij ambitieuze projecten realiseren. Het project aan de Griftdijk in Nijmegen is daarvan een goed voorbeeld. Dit is een complexe ontwikkeling waarbij intensief contact met gemeente, waterschap, nutsvoorzieningen, adviesbureaus en aannemers resulteerde in een duurzaam bedrijfsgebouw met grote ruimtelijke kwaliteit.

Alle rechten voorbehouden Vastadis 2024
Webdesign door VK10