Bedrijvenpark De Mies
Groesbeek, Gelderland
Info

Hoogwaardige bedrijfsruimtes op een uitstekend bereikbare locatie, dat is wat u kunt verwachten op bedrijventerrein De Ren in Groesbeek. Vastadis ontwikkelt hier 12 geschakelde bedrijfsunits en 11 bedrijfsboxen, ideaal voor ondernemers en ZZP'ers die op zoek zijn naar een moderne werkruimte.

Met de start van de bouw gepland voor eind 2024, is dit uw kans om te investeren in een aantrekkelijke bedrijfsruimte op een toplocatie. Bedrijfsterrein De Mies ligt gunstig ten opzichte van de Nijmeegse regio en biedt goede bereikbaarheid met de auto, fiets en openbaar vervoer. Via De Ren rijdt u in slechts 15 minuten naar de A73 en in 15 minuten staat u in het bruisende centrum van Nijmegen.

Het park biedt bovendien ruime parkeergelegenheid voor uw werknemers, bezoekers en toeleveranciers.

Bedrijventerrein De Mies is een modern en goed bereikbaar gebied met voornamelijk lokaal georiƫnteerde bedrijven. Het terrein is gelegen in Groesbeek, gemeente Berg en Dal, op de grens van Gelderland en Limburg en nabij de Duitse grens. De locatie wordt ontsloten via De Ren, waardoor het terrein gemakkelijk bereikbaar is met zowel de auto, de fiets als het openbaar vervoer.

De bedrijfsunits zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende bedrijfsactiviteiten, zoals praktijkruimtes en werkplaatsen, met eventueel ondergeschikte verkoop-/opslag- of kantoorruimte. De gemeente Berg en Dal heeft het terrein bestemd voor bedrijven in milieucategorie 1 tot en met 3 (afstand maximaal 100).

Delen