Bedrijvenpark Houserveld
Brunssum, Limburg
Info

Aan de Houserveld in Brunssum heeft Vastadis 24 bedrijfsunits gerealiseerd voor het moderne midden- en kleinbedrijf die tot een bedrijfsverzamelgebouw aaneengeschakeld zijn. Het gebouw is gelegen op een voormalig voetbalterrein van BSV Limburgia op het bedrijfs-handelsterrein Haefland, een terrein met een goede mix van lokale en regionaal opererende bedrijven.

De units variëren in grootte van 32 m2 tot 235 m2 vloeroppervlakte, een aantal units wordt voorzien van een verdiepingsvloer. Het combineren van meerdere aaneengeschakelde units is mogelijk. Rondom het gebouw is ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig. De ontsluiting van het terrein met een ‘cul-de-sac’ zorgt voor ideale manoeuvreerruimte.

Het gebouw heeft een alzijdig ontwerp met karakteristieke verticale lijnen van antracietgrijze, lichtgrijze en houtlook panelen. De entrees van verschillende bedrijfsunits zijn gemarkeerd door frisse witte kaders. De units aan de voorzijde hebben een fraai uitzicht over de tegenoverliggende woonwijk Oeloven/Bouwberg, de units aan de achterzijde kijken uit op de sportvelden van BSV Limburgia.

Architect
Driessen Architectuur

Aannemer
Smedts Bedrijfshallen

Video

Houserveld Brunssum

Funda
Link

Delen