Luxe Kantoorvilla’s Energieweg
Nijmegen, Gelderland
Info

Aan de Energieweg direct naast het sportpark de Schoonhorst, ontwikkelt Vastadis 9 luxe geschakelde kantoorvilla’s. Het gebouw heeft een markante uitstraling, mede door het gebruik van de expressieve kaders met houten balklamellen. De villa’s zijn zeer representatief en bij uitstek geschikt voor het faciliteren van het ‘nieuwe werken’.

De kantoren beschikken over een vloeroppervlakte van 131 m² tot 435 m² verdeeld over 2 of 3 etages. De bovenste verdieping met extra hoge ramen en een hoger plafond biedt een panoramisch uitzicht op de omgeving. De villa’s worden casco opgeleverd waardoor het mogelijk is het kantoor naar eigen wensen en inzichten op te delen en in te richten.

Door het gebruik van stenen gevelbekleding, waar houten balklamellen in verwerkt zijn, heeft het gebouw een karakteristieke uitstraling. Aan de voorzijde kijken alle kantoren uit over de Energieweg en aan de achterzijde over de woonwijk Heseveld en de sportparken van de Schoonhorst.

Alle kantoren worden uitgevoerd met grote raampartijen om zo veel mogelijk daglicht binnen te laten vallen. Door het aanleggen van strakke witte kaders rondom de entrees, hebben de kantoren een eigen portaal als zijnde een ingang. Deze gevel biedt ook de mogelijkheid om reclame-uiting aan te brengen voor het uitdragen van de eigen identiteit.

Architect
Driessen Architectuur

Ecoloog
Vivara-Pro

Interieur en Afbouw
Novotech

Funda
Link

Delen