“Wat ons beweegt? Leuke projecten ondernemen, steeds weer de uitdaging aangaan om het maximale te halen uit een kavel en uit een project. Om te werken voor ondernemers die bezig zijn met hun toekomst en hun dromen.”

Werkwijze
Werkwijze

Vastadis is een snelgroeiende projectontwikkelaar met projecten door heel Nederland. Wij realiseren bedrijfshuisvestiging voor het MKB. Van bedrijfsunits tot luxe kantoorvilla’s, van idee tot turnkey oplevering.

Als zelfstandig ontwikkelaar kunnen we snel reageren en slagvaardig handelen. Zo realiseren wij gezonde en inspirerende projecten met oog voor mens en milieu.

Bij Vastadis luisteren we goed naar de wensen van klanten. Of dit nou iemand is die zijn eigen kantoor wil bouwen, een gemeente die een locatie wil herontwikkelen of een bouwbedrijf dat aan de slag gaat voor één van de nieuwbouwplannen.

Vastadis bouwt volgens de principes van duurzaam bouwen. De bouwmethode is bijna helemaal circulair en gebruikt hernieuwbare, recyclebare bouwmaterialen. Tijdens het bouwproces reduceren we het materiaalverlies zo veel mogelijk en gaan we efficiënt om met energie- en watergebruik.

Alle rechten voorbehouden Vastadis 2024
Webdesign door VK10