Luxe Kantoorvilla’s Elementendreef
Lage Kant Almere, Flevoland
Info

In Almere Poort ontwikkelt Vastadis 6 representatieve kantoorvilla’s voor ondernemers die toe zijn aan de volgende stap. Ondernemen vanuit een kantoorvilla op bedrijventerrein Lage Kant betekent werken in een representatieve omgeving met een prettig werkklimaat, uitstekende bereikbaarheid en voldoende parkeerruimte voor de deur. Het terrein ligt direct aan de A6 en op 6 minuten rijden van de A1.

De kantoorvilla’s zijn ideaal te gebruiken voor bijvoorbeeld een advocatenkantoor, commercieel bureau, accountantskantoor, ingenieursbureau of voor andere algemene kantoorfuncties. De voorkant van het gebouw heeft een representatieve en zakelijke uitstraling met uitzicht over het groen. De gevelbekleding heeft accenten van hout en metselwerk die het gebouw een unieke uitstraling geeft. De gevel biedt ruimte voor reclame-uitingen.

De entree en parkeerruimte van de kantoren bevinden zich aan de achterzijde. De villa’s hebben elk een eigen entree met ruimte voor een reclame-uiting. Grote ramen op zowel de begane grond als de verdiepingen zorgen voor prettige, natuurlijk verlichte binnenruimte.

Architect
Driessen Architectuur

Afbouw en Interieur
Wilmar Afbouw

Video
Elementendreef Almere

Delen