Luxe Zorgruimtes Hengelo
Hengelo, Overijssel
Info

Aan Anna van Reynvaanweg op het gezondheidspark in Hengelo ontwikkelt Vastadis acht geschakelde zorgruimtes. Deze ruimtes zijn ontworpen voor zorgprofessionals met een eigen bedrijf die op zoek zijn naar een waardevaste investering voor hun organisatie. De ruimtes zijn bedoeld voor bedrijven in de maatschappelijke sector. 

De ruimtes worden duurzaam gebouwd, opgeleverd met een ruim pakket aan voorzieningen en het terrein wordt voorzien van elektrische laadpalen voor auto’s. De locatie is perfect bereikbaar en ideaal voor lokaal en regionaal georiënteerde bedrijven. 

Bent u een ondernemer in de regio Hengelo met een eigen praktijk of een bedrijf in de maatschappelijke sector dan is dit een unieke kans. In plaats van dure ruimtes te huren kunt u investeren in uw eigen ruimte. Het bezit van vastgoed is voor ondernemers een interessante investering; het is een stabiele belegging met weinig risico. 

Wij verwachten grote belangstelling voor de zorgruimtes. Wordt u de eigenaar van uw eigen topplek in dit hoogwaardige complex? Wees er dan snel bij. 

Delen